Skip to content

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacature: Basispsycholoog voor groeiende praktijk

 

Functie: Basispsycholoog
Locatie: Enschede
Uren: In overleg
Dienstverband: Loondienst (CAO-GGZ)
Startdatum: In overleg
Deadline: open sollicitatie

Wie zijn wij?

Praktijk voor Fysieke en Mentale Balans is een kleinschalige vrijgevestigde praktijk in Enschede voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ons team bestaat momenteel uit een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog en een psychiater. Daarnaast hebben we samenwerkingen met een psychomotorisch therapeut en een psychosomatisch fysiotherapeut.

In onze praktijk zien we een zeer gevarieerde doelgroep. We richten ons steeds meer op diagnostiek en behandeling van trauma, zowel in de Basis GGZ als de specialistische GGZ. Hierbij kun je denken aan trauma rondom een zwangerschap tot aan complex trauma. Vaak gaat deze laatste samen met persoonlijkheidsproblematiek, waarbij we alleen de lichte tot matige vormen behandelen. Verder behandelen we ook volwassenen met stemmingsklachten, angstklachten en somatische klachten.

Ons behandelaanbod bestaat uit CGT, EMDR, schematherapie en mindfulness. We geloven in een persoonsgerichte aanpak met een vleugje humor waarbij we ook aandacht hebben voor het getraumatiseerde lichaam. Het persoonsgerichte aspect werkt ook door in de diagnostiek, waarbij we het belangrijk vinden om klachten goed te kunnen verklaren, en daarbij verder te kijken dan een DSM-5 diagnose.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog
Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring
Afgeronde basisopleiding EMDR en/of schematherapie (of bereidheid om deze opleiding te volgen)
Je bent creatief, enthousiast en zelfstandig
Je hebt affiniteit met diagnostiek en behandeling van trauma- en hechtingsproblematiek en vindt het leuk om je hierin verder te verdiepen

Ons aanbod

Multidisciplinair behandelen in een klein team
Gevarieerde doelgroep, waarbij je vrijheid krijgt om de zorg te leveren die nodig is
Prettige en warme behandelkamers waar jij en je cliënten zich veilig voelen
Ruimte om mee te denken over verdere groei van de praktijk, bijvoorbeeld het aanbieden van groepen of een intensieve traumabehandeling
Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ
Mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling, zoals het volgen van relevante cursussen

Informatie en sollicitatieprocedure

Heb je interesse, maar wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jansje Schurer (j.schurer@pfmb.nl).

Ben jij de passievolle en gedreven psycholoog die ons team zoekt? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar vacatures@pfmb.nl. Sollicitatiegesprekken zullen in overleg worden ingepland.

Belangrijke info voor voor @hotmail en @live adressen

Let op: in enkele gevallen kan het voorkomen dat Hotmail en Live adressen worden geweigerd. Indien je geen bevestigingsmail krijgt na het solliciteren laat het ons dan weten via het contactformulier

Meer weten?

 
J. Schurer, GZ-psycholoog

Jansje Schurer

Praktijkhouder

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jansje voor alle inhoudelijke vragen over deze vacature en de sollicitatieprocedure.